Kiektan maakt jouw verhaal persoonlijk.

De doelgroep op de juiste manier bereiken? Bij kiektan zit je goed. Of het nu gaat om een promotie video, een video op een beurs, video in een banner, productvideo of een bedrijfsvideo; je maakt het voor een doelgroep. Vanuit die basis werkt Kiektan; met goede content de doelgroep bereiken.

Effectief en creatief communiceren met video. Daarvoor hebben wij de juiste middelen zoals HD en 4K camera’s, steadycam, actiecamera’s, drones, 360° camera, belichting en audio-apparatuur.

Maar er is meer dan alleen de productie van video. Het optimaal wegzetten en uitserveren van de video zorgt voor het beste rendement. Wij voorzien je graag van advies, zodat je kijkers klant worden. Een betere online vindbaarheid zorgt ook voor meer bezoekers.
Kiektan is onderdeel van Agrio en gevestigd in ‘s-Heerenberg (gemeente Montferland) in het oosten van Nederland, waar de Achterhoek, Liemers en Duitse grens elkaar kruisen. Afstanden en/of opdrachten in het buitenland zijn voor ons geen probleem.

MAAR KIEKTAN DOET NOG MEER...

Met een team van videospecialisten, grafisch vormgevers en webdevelopers kunnen wij het complete pakket leveren ook voor huisstijlontwerp, relatiemagazines, briefpapier, websites, e-mailcampagnes, bannerontwikkeling kun je bij ons terecht

GRAFISCHE VORMGEVING

Brochures, folders, huisstijl, belettering of andere visuele communicatiemiddelen; niets is te gek voor onze grafisch vormgevers. Infographics, illustraties en cartoons geven uitingen een extra dimensie.

Benieuwd?

Neem contact op

WEBDEVELOPMENT

Een professionele website is een must. Agrio ontwikkelt websites op maat, afgestemd op jouw wensen. Daarbij wordt uiteraard gebruik gemaakt van de nieuwste technieken om responsive websites te maken voor diverse apparaten.

Benieuwd?

Neem contact op

FOTOGRAFIE

Zorg voor een professionele uitstraling met goed beeld. Dat maakt het verschil en heeft alle elementen om je boodschap optimaal in te vullen, voor website, drukwerk of andere communicatie.

Benieuwd?

Neem contact op

EVENT ORGANISATIE

Een evenement organiseren vergt soms net wat extra handen en creativiteit. Wij zorgen voor complete ontzorging en maximale beleving voor uw bezoekers.

Benieuwd?

Neem contact op

ONTMOET ONS TEAM.

JOYCE KUSTER
JOYCE KUSTERVideospecialist

“Bij elke opname speel ik creatief met beeld. Ik daag mezelf altijd uit nieuwe dingen te ontdekken en te leren. Niet alleen met beeld, maar ook in de montage.”

BRAM TEEUWSEN
BRAM TEEUWSENCoördinator videoproducties / Videospecialist

“Het is mijn passie om manieren te bedenken hoe ik mensen kan raken, prikkelen of tot actie kan aanzetten door beeld en geluid perfect op elkaar af te stemmen, met oog voor detail, zodat de video niet alleen opvalt, maar ook overtuigt”

MARTEN KOSTER
MARTEN KOSTERMotion Graphics / Videospecialist

“Verhalen vertel ik via animatie. Heerlijk om alles te mogen bepalen tot in het kleinste detail. Compleet afgestemd op de wensen van de klant, tot in het kleinste detail.”

SAMEN AAN DE SLAG?
We vertellen u graag meer..

NEEM CONTACT OP